Altherma hőszivattyú

Az Altherma egy olyan split rendszer, amely egy kültéri egységből és a standard alacsony hőmérsékletű radiátorokhoz és a padlófűtésű rendszer elemeihez csatlakoztatható beltéri modulból áll.

Használati melegvíztároló (opció)

A szükséges melegvíz igények kielégítésére elérhető a külön az erre a célra megalkotott, rozsdamentes acél, rendkívül magas energiahasznosítású víztároló. A víztároló felső részében elhelyezett kiegészítő elektromos fűtőelem és az alsó részben beépített hőszivattyús hőcserélő biztosítja a víz gyors felmelegítését a lehetséges legalacsonyabb energia felhasználás mellett.

Költségtakarékos alternatíva a fosszilis tüzelőanyagú kazánokkal szemben

Az Altherma egy alternatívát jelent a hagyományos foszilis tüzelőanyagú kazánokkal szemben és ez a berendezés optimalizálja a hozzátartozó tiszta, megbízható és alacsony karbantartási igényű hőszivattyús technológiát.

Könnyű szerelhetőség

A kompakt kültéri egység bármilyen megfelelő helyre elhelyezhető és nem kíván semmiféle fúrási vagy föld munkát. A beltéri hidraulikus modul nem igényel külön gépházat vagy további kiegészítő elemeket, úgymint kémény, tüzelőanyag tartályok vagy gázcső csatlakozás.

Az egész éves komfort tökéletes megoldása

Az Altherma úgy van megkonstruálva, hogy a meleg vizet egész évben biztosítsa Önnek. A berendezés hűtő opcióban is rendelhető , mely a nyári meleg hónapokban is komfortot biztosít. A Daikin korszerű inverter technológiája és az időjáráskövető hőmérséklet beállítás biztosítja a pontos és állandó mindenkori helyiség hőmérsékletet és a legalacsonyabb energia felhasználását.